Nieuwe formule voor Burg Hohes Haus (Duitsland)

Middeleeuwse Burcht in Heek maakt doorstart met nieuw concept

Burg Hohes Haus, net over de grens bij Enschede, maakt een frisse doorstart met een nieuw concept. De burcht, die al eeuwen in eigendom is van de familie Von Bonninghausen uit Fleringen (gemeente Tubbergen) wil ze behouden voor de toekomst en is op zoek naar een toekomstbestendige formule.
Het Hohes Haus…
…een burcht dat eigenlijk een Bed & Breakfast is

Van huis en toch thuis.

Welkom op onze prachtige burcht nabij de Dinkel. Verblijf in ons unieke, nostalgische Bed & Breakfast dat schitterend is verbouwd en waar oude details in ere zijn hersteld in combinatie met hip en modern. Maar ook gemoedelijk en warm. Zoek een lekkere fles wijn of bier uit in het Ringburgcafe en neem plaats in een heerlijke grote bank of luie stoel bij één van de openhaarden. Beleef de natuur buiten binnen dankzij de grote raampartijen in onze Bed & Breakfast. Of ga lekker knus zitten in het historische middeleeuwse Ringburgcafe. Het zonnige terras ligt voor de deur, een vogelconcert krijg je er zomaar bij.

Ruik het bos en kom tot rust … je bent thuis.

Ook ben je altijd welkom voor een kop koffie op het terras, met een heerlijk zelfgebakken koekje of een recht voor z’n raap stuk taart. Of kies in het weekend voor een overheerlijk diner of Stamtisch. Onthaast en geniet…Kom lekker genieten en pak je voordeel bij één van de volgende leuke arrangementen…Lazy Days*

Laat je optimaal verwennen en onthaasten. Boek 2 nachten, 2x ontbijt en 1x klein menu, 1x groot menu en voor een  (evt.) huurfiets wordt gezorgd. Enjoy! Genieß!

 

Lancelot:  165 euro per persoon
Artus  185 euro per persoon
Gawain  200 euro per persoon

Eén dag arrangement*

Bij het boeken van het één dag arrangement kunt s ’avonds aanschuiven voor het diner waarbij u mag genieten van een proeverij van het desbetreffende menu dit is een uitgebreid menu wat minimaal in 5 gangen wordt geserveerd inclusief dessert, één overnachting en wanneer u in de ochtend wakker wordt kunt u aanschuiven voor een heerlijk ontbijt die voor uw verzorgd wordt.

De all-in prijs á € 110,00 is berekend per persoon inclusief toeristenbelasting, één overnachting, ontbijt en diner. De prijzen verschillen per kamer.

 

Blijf nog een nachtje

Wil je nog een extra nachtje genieten? Boek dan een overnachting en plak er nog een nacht extra aan vast met 25% korting. (dit geldt alleen op de kamerprijs, het ontbijt á 12,50 euro blijft hetzelfde.)

Enkel overnachten? Excl. ontbijt

 

Lancelot:  60 euro per persoon
Artus  55 euro per persoon
Gawain 45 euro per persoon

De bed & breakfast appartementen zijn:

alleen telefonisch te boeken 0031 – 0628732760

Minimale bezetting van 2 personen

Toeslag voor overnachting in het weekend: €5,- p.p.


 

Eten van de Chef, aan tafel bij Eric van Veluwen

Na in onze eerdere restaurants zoals Landgoed Rhederoord, het Wapen van Heeckeren en de Keuken van Hackfort met teams in de keuken te hebben gestaan, heb ik ervoor gekozen om op Het Hohes Haus alleen voor u te koken. Zonder andere koks. Mooie gerechtjes, pure ingrediënten, bijzondere smaken en combinaties. Eten waar ik blij van word en waarmee ik u als gast wil verwennen.

Op vrijdag en zaterdag maak ik 5 gerechten waarvan u het tussen- en hoofdgerecht kunt kiezen. Mocht u nog wat ruimte over hebben dan is er, buiten het menu om, een heerlijke selectie Boerenkazen van de wagen of een zoet dessert.

Mijn eenmanskeuken heeft wel enkele mitsen en maren. Het aantal mensen waarvoor ik op een avond kan zorgen is beperkt. Om alles goed te kunnen stroomlijnen vragen wij u tussen 18.00 en 19.00 uur aan tafel te gaan. En, ik hou graag rekening met eetwensen, maar dit kan alleen als ik het (bij voorkeur 12 uur) van tevoren weet.

Een uitzondering is de zondag. Tussen 13.00 en 18.00 is het aanschuiven (aan uw eigen tafel) voor een uitgebreide Stammtisch of vroeg diner. En dan is het eten wat de pot schaft.

Ik hou niet alleen van koken en eten maar ook van wijn en mooie bieren. In het Ringburgcafe hebben we een mooie, uiteenlopende collectie wijnen en lokale bieren liggen waarmee uw diner nog lekkerder zal smaken. In de zomermaanden maakt onze eigen groenten-, en fruittuin voor een groot gedeelte het menu, aangevuld met ingrediënten van onze leveranciers. Deze komen veelal uit de streek of van speciale adresjes elders in het land en de rest van de wereld. Niet omdat dat een voorwaarde is maar omdat ik alleen de beste ingrediënten gebruik.


Menu € 35,00 p.p.

Zit u met 6 of meer personen aan tafel, dan maken wij een menu voor iedereen.

Kazen van de wagen € 10
Dessert € 8,50

Italiaans menu op zondag € 32,50


 

Trouwen op Het Hohes Haus

Jullie kunnen bij ons trouwen, dineren, feesten en overnachten. Wat en hoe jullie het maar willen. Wij laten jullie met alle plezier enkele voorbeelden van trouwdagen zien, maar niets is zo persoonlijk als een bruiloft. Uiteindelijk zullen jullie eigen wensen en ideeën bepalen hoe de huwelijksdag wordt ingevuld. Daarbij helpen wij uiteraard graag met onderstaande impressies.