Tuinder gezocht voor landgoed Herinckhave

Tuinder gezocht voor landgoed Herinckhave

Tuinder gezocht op Landgoed Herinckhave

Voor onze opdrachtgever, Landgoed Herinckhave (Overijssel) zoeken wij per medio 2019 een tuinder – tuindersechtpaar (m/v) met een groen en sociaal hart voor een nieuw op te zetten (biologisch) circulair landbouwbedrijf.

Op deze lommerrijke, onder de natuur en schoonheidswet (NSW status) vallende Landgoed bevindt zich het …ha grote terrein omvat een oude boomgaard met oude appelbomen, een veldschuur en een bedrijfswoning.

Zicht op entree landgoed Herinckhave vanaf een van de oprijlanen

Heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, is pionieren je niet vreemd en is groente en fruitteelt jouw passie? Dan zijn wij op zoek naar jou, die voor eigen rekening en risico deze fantastische uitdaging durft aan te gaan

Je krijgt, indien noodzakelijk, de beschikking over een bedrijfswoning op het landgoed, en op de akkers staat een Twentse schuur uit 1900 voor opslag en verwerking. Er is de mogelijkheid tot het houden van kleinvee, en er is ruimte voor een (koude) kas.

Je draagt zorg voor de uitvoering van je eigen bedrijf, waarbij we je, indien nodig, graag introduceren bij diverse netwerken en relaties. We zoeken een proactieve professional, die op een verantwoorde, creatieve en ondernemende wijze een positieve bijdrage gaat leveren aan een duurzame samenleving.

reageren kan via een mail naar eric@devaleouwe.nl